Nyårskrönika

Så det har gått ännu ett år!? Helt ofattbart. Det känns som att det var igår jag släppte senaste nyårskrönikan. Då befann jag mig i Mexiko med fem grabbar och firade in det nya året på stranden i Playa Del Carmen. Stökigt värre. I år blir det ett liknande scenario, fast andra sidan klotet istället. Närmare bestämt i Thailand och Koh Phangan.
Jag ser tillbaka på ett år av berikande händelser. Precis som alltid. En del tråkiga och jobbiga. Men desto fler glädjefyllda och roliga. Nya möten, nya platser och nya upplevelser.
 
Jag började året med att avsluta Mexiko- och Kubaresan i mitten av januari. Sedan följde ett par månaders jobb i kyla.
Till påsken åkte jag till mina fina vänner i Verbier. Käkade påskmiddag i alphöjderna och åkte snowboard. Två dagar efter hemkomst begav jag mig till Bali. Ca två veckor av upplevelser i det bästa land jag någonsin varit i. En specifik händelse under resan förändrade hela min inställning till livet. Kanske var det tack vare den som jag sedan valde att säga upp mig för att flytta tillbaka till detta fantastiska land.
Efter en sommar fylld av härliga dagar och nya bekantskaper flyttade jag. Kan inte visa nog med tacksamhet för den underbara tiden jag hade under månaderna juni, juli och augusti. Nordea Masters, Summerburst, Midsommar på Öland, Halmstad, Båstad, Sölvan och en helt crazy avskedsfest med partybuss och grejer.
Bali blev mitt nya hem i slutet på augusti. Där jag under fyra månader studerade turism och marknadsföring. Jag kände mig mer hemma än någonsin och anpassade mig snabbt till den nya livsstilen. Moppe i vänstertrafik istället för SL-kort. Att ingenting sker som beräknat. Surf och stränder blev en vardagslyx och något man började ta för givet. När studierna var avslutade begav jag mig till Vietnam och mötte upp delar av min familj för att fira jul. Och nu befinner jag mig som sagt i Thailand.
Inför 2016 ser jag fram emot massvis med saker! Det kommer förhoppningsvis bli ett kanonår! Gott nytt allihop och ta hand om er!