2014 Bring It On

 Året som gått.
 
Började året (1/1) med en allmän bakis-arbetsdag på Stadium uppe i Åre och avslutar den här (31/12) i Skåne på en gård mitt ute i ingenstans.
 
Året har väl varit som livet är för det mesta; en berg och dal bana. Det började med några månader i Åre där jag dels hade mina bästa dagar i livet men också några av mina värsta. Fick lära mig känna igen riktig och falsk vänskap och hittade några av dom absolut skönaste människor jag träffat.
 
I maj lämnade vi snön och återvände ner till de södra delarna av landet och värmen. Jag fick lätt som en plätt ett jobb i en ny Stadium-butik och träffade ännu fler sköna människor som förgyllde mina arbetsdagar. Sen kom den efterlängtade sommaren. Och vilken sjukt jäkla bra sommar det blev. Fantastiskt väder, sol, bad, grill, drinkar, fest, festival, storstad, småstad, fiske, midsommar i skärgården, kräftskiva på landet... Jag njöt verkligen av varje dag.
 
Sen kom min svacka. I slutet av sommaren vände ju allt. Blev sjuk, började käka medicin, hade inbrott, väntade operation. Ja allt. Ni kan läsa mer här. Men är man på botten kan man bara klättra och det gjorde jag.
 
Därför fick jag avsluta året med ett nytt spännande jobb, en avklarad utbildning och en skön semestervecka i värmen. Jag är en glad skit och jag är extra tacksam för: Mina riktiga vänner, dom som alltid finns där. Min familj och framförallt min mamma som är typ bäst i hela världen. Min pojkvän som står ut med mig varje dag och som älskar mig varje dag och som har stöttat mig genom min svacka.
 
Nu går vi in i 2014 och jag tar med mig det jag lärt mig och lägger resten bakom mig. I år har jag inga nyårslöften, jag har bara en önskan om att bli frisk och en tro på att detta året kommer bli ännu bättre om möjligt!
Jag ska utveckla mitt intresse för inredning, fokusera på att skriva, börja boxas, kanske (hur galet det än låter) och funderar också på att ta upp streetdansen igen. Planerar semester i fjällen eller värmen och massa festivaler och annat skoj. 2014 Brig It On!