Nyårskrönika 2014

Jag började året bakfull (som oftast på nyårsdagen) hos mina dåvarande svärföräldrar nere i Skåne. Vi hade haft en hejdundrande nyårsfest och suktade efter bakispizza. Jag hade en plan för året, den var relativt utstuderad och strukturerad. Men som någon en gång klokt sa "Det blir aldrig som man tänkt sig".
 
 
Första halvan av året blev väl ungefär som jag trodde i och för sig. Jag kämpade på med jobb och mina sidoprojekt. Tränade upp mitt knä efter operationen i längtan efter Åre, snö och brädåkning. Besegrade sjukgymnastiken och tog mig upp till fjällen i början av våren.
 
 
Sommaren tog för sig redan i maj. Utåt var allt bra men det hände massvis med saker på insidan. När jag till slut fick ordning på alla tankar och känslor så tog jag två (kanske livsavgörande) beslut. Kärleken tog slut och vår plan att flytta till Australien strök med. Istället är ju nu fortfarande kvar på mitt jobb, där jag stromtrivs!
 
 
Sommaren sen kom att bli den bästa i hela mitt liv. Alla underbara minnen från Midsommar på Seglarö, Bråvallafestivalen, Semesterveckorna i Blekinge... Öland, Köpenhamn, Malmö, Båstad... Alla utekvällar till tidig morgon i Sthlm, Nattbad, Morgondopp, Vaxholm, Rålis, Hornsbergs Strand, Skansen, Trädgården... Poolpartyn, Nuckin Futs, Out Of Office... Och Kräftskivan i toppklass ute på Värmdö.
 

Hösten kom sent och lät sommarvindarna hålla sig kvar in i oktober. Jag gjorde en efterlängtad resa till Holland, gick på mitt livs sjukaste Halloweenfest, skapade nostalgi med reunion i Växjö och försökte ta vara på varje dag.
 
 
Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på alla underbara vänner jag har och har funnit under det här året. Ni betyder så sjukt mycket allihop! Tyvärr har jag liksom tidigare år också fått lära mig känna igen falskhet, avundsjuka och missunnsamhet. Men i varje förlorad vänskap lär man sig någonting och det gör en starkare.
 
Nu avslutar jag år 2014 här på en strand i Playa Del Carmen - Mexiko med ett gäng galningar. Från oss alla till er alla "Happy Fucking New Year!"